طرز تهیه کوکی هندوانه ای راحت و سریع

مواد لازم :

کره : 113 گرم

شکره : 65 گرم

آرد : 160 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

وانیل : 1 قاشق چای خوری

نمک : به مقدار لازم

رنگ خوراکی : به مقدار لازم، قرمز و سبز

شکر : 1/3 پیمانه، برای شکر رنگی

شکلات چیپسی : به میزان لازم

مرحله اول تهیه کوکی هندوانه ای

برای پخت و تهیه کوکی ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

ظرف مناسبی را انتخاب کنید، شکر و کره را در ظرف بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ شود.

تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و سفیده و زرده را جدا کنید.

زرده تخم مرغ را با وانیل به مواد اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.

آرد را الک کرده و به مواد باقیمانده کمی نمک اضافه کنید. پس از سفت شدن خمیرتان می توانید آن را با دست ورز دهید.

مرحله دوم تهیه کوکی هندوانه ای

پس از آماده شدن خمیر آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

نکته: از آنجایی که خمیر کوکی در فضای باز به سرعت خشک می شود و کیفیت خود را از دست می دهد، خمیر خود را در نایلون نگه دارید و زمانی که می خواهید از آن استفاده کنید، آن را از نایلون خارج کنید.

رنگ خوراکی ژله ای قرمز را با استفاده از سیخ چوبی یا خلال دندان یا هر وسیله دیگری روی نیمی از خمیر کوکی بریزید.

سپس خمیر را روی سطح تمیزی کاملا ورز دهید تا رنگ به طور یکنواخت در خمیر پخش شود و خمیر قرمز مایل به صورتی شود.

بعد از این کار خمیر را به شکل استوانه لول کنید تا طول خمیر حدود 12 سانتی متر و قطر آن حدود 6 سانتی متر باشد.

نیمه باقی مانده خمیر را دوباره به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت از خمیر را با وردنه به اندازه 12 تا 6 سانتی متر و نیم سانت

پهن کنید.

سپس خمیر استوانه ای قرمز را روی آن قرار دهید، یک تکه نابرابر از خمیر مستطیلی برش دهید و با آرد قرمز بپیچید.

نیمی از آرد باقیمانده را با کمی ژله خوراکی سبز مخلوط کرده و روی سطح تمیزی ورز دهید.

و به صورت یک خمیر معمولی با وردنه به شکل مستطیل به همان ابعاد پهن کرده و قسمت های ناهموار خمیر را با چاقو برش دهید.

خمیر قرمز پیچیده شده با خمیر ساده را روی خمیر سبز قرار دهید و با آن بغلتانید.

در این مرحله روی خمیر را کاملا با نایلون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود.

مرحله سوم تهیه کوکی هندوانه ای

رنگ سبز را داخل کیسه زیپی یا نایلون فریزر بریزید و رنگ را با انگشت کمی داخل نایلون پخش کنید.

برای تهیه شکر رنگی در نایلون مقدار شکری که کنار گذاشته اید بریزید و شکر را خوب مخلوط کنید تا شکرتان کاملا سبز شود.

شکر را داخل سینی بریزید و خمیر را از یخچال خارج کنید و با قلم مو سفیده ها را روی تمام سطوح خمیرتان بزنید.

سپس خمیر را در سینی حاوی شکر رنگی قرار دهید و در شکر بغلتانید تا تمام سطوح خمیر کاملا با شکر آغشته شود.

مرحله چهارم تهیه کوکی هندوانه ای

خمیر کوکی را به صورت افقی به ضخامت یک سانتی متر برش دهید اما دوستان به این نکته توجه کنید چاقویی که برای برش خمیر استفاده می کنید باید خیلی تیز باشد تا به راحتی خمیر را برش دهید و در حین برش خمیر را زیاد فشار ندهید.

روی خمیر را با چیپس شکلات تزئین کنید.

فر را روشن کنید و روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کمی گرم شود.

سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و کوکی ها را روی آن قرار دهید و در فر قرار دهید.

پخت کوکی ها حدود 10 دقیقه طول می کشد و بعد از آن کوکی ها را از فر خارج کرده و در حالی که هنوز نرم هستند با چاقو از وسط نصف کنید تا شبیه برش های هندوانه شود. سپس کمی صبر کنید تا کاملا خنک شوند.

در این مرحله کوکی هندوانه شما آماده است. می توانید آنها را در ظرف مناسب بچینید و نوش جان کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

commodo ut leo Donec accumsan at dolor به بالا بروید