چیز کیک یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین کیک های یونان است که در سراسر جهان به کیک بین المللی معروف است. انواع مختلفی از طرز تهیه چیز کیک وجود دارد که می توان آنها را در فر و یا خارج از فر پخت.

چیز کیک ها کیک هایی هستند که طرفداران خاص خود را دارند و بسیار خوش طعم هستند. برای تهیه آن می توانید به جای فر از یخچال استفاده کنید و کار خود را آسان کنید. با تهیه چیز کیک شکلاتی می توانید یک کیک خوشمزه ای با بافت و طعم متفاوت و شگفت انگیز بدست آورید. با مجله دنیای پاک همراه باشید.

مواد لازم

  • بیسکوییت شکلاتی پودر شده ۱۲۵ گرم
  • کره ذوب‌شده نصف پیمانه
  • خامه قنادی منجمد۱۵۰‌ گرم
  • پنیر خامه‌ای یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین یک قاشق سوپ‌خوری
  • شکلات کاکائویی خردشده ۹۰ گرم
  • خامه فرم‌گرفته مقداری برای تزیین
  • توت‌فرنگی برش‌خورده یک عدد

    طرز تهیه چیز کیک شکلاتی

  • مرحله اول

  • کف قالب کمربندی (20 سانتی ) را با روغن مایع خوب چرب کنید. بیسکویت های شکلاتی را کاملا با کره مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را با دست به طور یکنواخت روی کف و دیواره های قالب پخش کنید و به صورت در بسته در یخچال قرار دهید.
  • مرحله دوم

  • خامه قنادی یخ زده را در دمای محیط قرار دهید تا ذوب شود. نصف فنجان خامه را در ظرفی بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید. پنیر خامه ای و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.
  • مرحله سوم

  • پودر ژلاتین را همراه با 40 میلی لیتر آب در ظرفی بریزید و هم بزنید و روی بخار آب قرار دهی د و به روش بن ماری تا رقیق شود.

    در ظرفی پنیر خامه ای، خامه فرم گرفته و شکلات کاکائویی خرد شده را بریزید و خوب مخلوط کنید. ژلاتین رقیق شده را به مخلوط ذکر شده اضافه کنید، با قاشق پلاستیکی یا لیسک بصورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

  • مرحله چهارم

  • قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط آماده شده را داخل آن بریزید. در آخر خامه  فرم گرفته شده و برش های توت فرنگی را روی آن گذاشته و سرو کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید