چطوری رشته پلوی خوشمزه درست کنیم؟

رشته پلو یکی از غذاهایی است که ما ایرانی ها در شب های خاص طبخ می کنیم. اگر می خواهید برای شب عید خود رشته پلوی خوشمزه درست کنید با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • برنج – ۱۰۰۰ گرم
  • رشته پلوئی – ۵۰۰ گرم
  • گوشت ماهیچه گوسفندی – ۷۵۰ گرم
  • روغن – ۲۰۰ گرم
  • خرما – ۵۰۰ گرم
  • کشمش – ۲۵۰ گرم
  • زعفران – ۱ قاشق مرباخوری
  • طرز تهیه رشته پلو

  • برنج را از قبل خیس کنید.گوشت های تکه تکه شده را  با یکی دو عدد پیاز  روی حرارت ملایم با 2 تا 3 لیوان آب بپزید. بعد از پخت باید یک لیوان آب باشد.

    در پایان پخت، کمی نمک به آن اضافه کنید، سپس گوشت را از آب خارج کنید، نیمی از زعفران و نصف روغن را به آب گوشت اضافه کنید و کنار بگذارید. هسته خرما را می گیریم. کشمش ها را تمیز می کنیم.

    در قابلمه ای مناسب آب را بگذارید بجوشد. برنج را در قابلمه بریزید و اجازه میدیم تا به جوش بیاد و بعد و رشته ها را جدا کرده و داخل برنج بریزید و وقتی رشته های پخته شده نرم شدند آن را آبکشی کرده و کمی آب نیمه ولرم روی آن اضافه کنید.

    روغن باقی مانده را با یک لیوان آب کف قابلمه بریزید و نصف برنج را اضافه کنید و گوشت و خرما و کشمش را در لا به لای آن اضافه کنید و با بقیه برنج را روی آن بریزیم و در قابلمه را بگذارید. برنج را روی حرارت ملایم قرار داده تا دم بکشد و بعد از آن  زعفران را که از قبل با کمی آب جوش دم کردیم با کمی برنج مخلوط کنید و روی برنج را با زعفران بپوشانید و کمی کره آب شده روی آن اضافه کنید.

  • نکات مهم «طرز تهیه رشته پلو خوشمزه مخصوص شب عید»

  • بسیاری از خانواده ها بر این باورند که این پلو یکی از پلوهای اصیل ایرانی است که در شب عید طبخ می شود و با پختن آن می توان سر رشته کار را به دست آورد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید