دستور تهیه لیمو خشک ورقه ای

لیمو خشک یا ورقه لیمو خشک یا چیپس لیموترش از نام های دیگر لیموی خشک است که از این برش ها تهیه می شود، بسیار سالم و خوشمزه است و برای طعم دادن به چای و غذاهای مختلف استفاده می شود و حاوی تمام خواص و اسانس لیمو است. و می توانید این لیموی خشک را در تمام طول سال نگه داری کنید. از این برش های لیمو می توانید برای طعم دادن به انواع دمنوش ها به خصوص چای استفاده کنید و تهیه آن بسیار راحت تر و به صرفه تر از مدل های آماده است. لیموی خشک را به راحتی می توانید در منزل درست کنید، اگر فر و سولاریوم دارید کار بسیار آسانی است، بهتر است بعد از برش هسته آن را جدا کنید تا باعث تلخی نشود.اما خواص ورق های لیموی خشک حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، سدیم، منیزیم است. و دیگر خواص خوب است و ترکیب آن با چای بسیار مطبوع است زیرا در روزهای سرد می توانید لیموی تازه را در بازار پیدا کنید. از این ورقه‌های لیمو در طول سال استفاده کنید و چای لیموی عالی درست کنید یا می‌توانید برش‌های لیمو را در فنجان بریزید و بعد از ریختن چای سرو کنید. امروز در مجله دنیای پاک طرز تهیه ورقه لیموی خشک با فر و بدون فر را به شما آموزش می دهیم. به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه لیمو خشک ورقه ای در فر و بدون فر

  • لیمو ترش تازه ۱ کیلوگرم
  • مرحله اول: آماده سازی لیموترش

  • ابتدا باید از لیموی های تازه که پوست آنها نازک و کمی زرد است استفاده کنید سپس آنها را در ظرف آب بریزید و به مدت 3 ساعت در آب خیس کنید تا کمی از تلخی لیموترش گرفته شود سپس آن را آبکشی کنید و منتظر بمانیدتا کاملا خشک شوند.
  • مرحله دوم: ورقه کردن لیموترش

  • برای برش لیمو ها می توانید از غذاساز استفاده کنید یا با چاقو تیز برش بزنید، ابتدا سر و ته لیمو را برش دهید و سپس تکه ها را بصورت مساوی با چاقو برش دهید یا از غذاساز استفاده کنید و برش بزنید و سپس تمام هسته های لیمو را بردارید. این کاربرای این است که خورشت یا دمنوش و چای شما را تلخ نکند.
  • مرحله سوم: خشک کردن لیمو خشک ورقه ای بدون فر

  • اما اولین راه برای خشک کردن این برش ها این است که لیموها را در سینی که روی آن را با فویل پوشاندیم به مدت 3 تا 4 روز در  زیر نور آفتاب قرار دهید و در این چند روز چندین بار آن ها را زیر و رو کنید. تا زمانی که کاملا خشک شوند و رنگ لیموها تیره شود.
  • مرحله چهارم: تهیه لیمو خشک ورقه ای در فر و سولاردم

  • برای تهیه لیموهای ورقه ای شده در فر، ابتدا تمام لیموها را در سینی فر یا سولاریوم قرار دهید و به مدت 40 دقیقه در سولاردم با دمای 110 درجه و به مدت 1 ساعت در فر با حداقل درجه حرارت قرار دهید و اجازه دهید لیموها کاملا خشک شوند.
  • نکات کلیدی در تهیه لیمو خشک ورقه ای برای چای و دمنوش

  • 1 – اگر زیاد زیر نور آفتاب باشد رنگش تیره تر می شود و حتما باید زیر و رو کنیم تا گپک نزنه یا حتی می توانید آن را جلوی پنکه یا کولر بگذارید.
    2 – حتما برش های لیموی خشک را در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهداری کنید.
    3 – لیموهای خشک را در معرض نور خورشید قرار ندهید.
    4 – می توانید یک برش لیموی خشک را تا 6 ماه نگه دارید و در صورت نیاز به زمان بیشتر در فریزر نگهداری کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید