قرمه سبزی یکی از غذاهایی است که همه می گویند همیشه بهترین نوع آن را درست می کند. با این حال امروز در این مقاله روش ها و فوت و فن هایی از این غذا را به شما معرفی می کنیم که طعم غذای شما را شگفت انگیز می کند.

مجله دنیای پاک : قرمه سبزی یکی از غذاهایی است که همه می گویند همیشه بهترین نوع آن را درست می کند. با این حال امروز در این مقاله روش ها و فوت و فن هایی از این غذا را به شما معرفی می کنیم که طعم غذای شما را شگفت انگیز می کند.

اگر با حوصله و دقت خورشت قرمه سبزی را تهیه نکنید، قطعا طعم خوبی نخواهد داشت. در ادامه نکاتی را به شما می گوییم که می تواند تاثیر زیادی در طعم غذا داشته باشد.

نسبت سبزی‌ها در قرمه‌سبزی

مهم‌ترین قسمت این فوت و فن سبزی قرمه‌سبزی است که نسبت آن باید دقیق باشد:

  • تره: ۴۰۰ گرم
  • گشنیز: ۲۰۰ گرم تا ۱۵۰ گرم
  • جعفری: ۳۰۰ گرم
  • شنبلیه: ۵۰ گرم
  • برگ چغندر یا اسفناج: ۲۰۰ گرم
  • پیازچه: ۵۰ گرم
  • نکته: در قرمه سبزی، سبزی‌ها نه باید درشت و نه ریز خرد شوند؛ متوسط رو به ریز.نکته: هنگام سرخ‌کردن سبزی قرمه‌سبزی، ابتدا اجازه دهید تا سبزی آب بیندازد و وقتی آب آن گرفته شد روغن را اضافه کنید و بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید.
  • گوشت خورشت بصورت تکه ای باید باشد؛ بنابراین به هیچ وجه از گوشت چرخ کرده استفاده نکنید. اگر از گوشت استخوان دار و گوسفندی استفاده می کنید،قرمه سبزی شما خوشمزه تر می شود و سعی کنید گوشت را به قطعات درشت خرد کنید. گوشت را روی حرارت ملایم با پیاز داغ فراوان تفت دهید و برای مدت 15 تا 20 دقیقه تفت دهید.
  • نکته : سبزی خرد شده را می توان با آب به غذا اضافه کردن . اما برای حفظ بهتر خواص و طعم سبزی، بهتر است سبزی را بعد از یک تا دو ساعت به گوشت و حبوبات را در ظرف اضافه کنید.

چقدر لوبیا بریزیم؟

یکی دیگر از اجزای مهم قرمه سبزی لوبیا است. لوبیا قرمز و لوبیا چیتی لوبیاهایی هستند که می توان از آنها در قرمه سبزی استفاده کرد. استفاده از آنها سلیقه ای است و بهتر است لوبیاچیتی و لوبیا قرمز را از قبل خیس کنید تا دیگر نفخ نداشته باشد. اگر از ترکیب لوبیا چیتی و لوبیا قرمز استفاده کنید حتما طعم آن را دوست خواهید داشت. مقدار لوبیاهای ریخته شده نباید خیلی کم یا زیاد باشد.

جا افتادن قرمه‌سبزی

قرمه سبزی حداقل 5 ساعت طول می کشد تا کاملا پخته شوند ، اما اگر از زودپز استفاده می کنید، می توانید همه مواد را مخلوط کنید و 2 ساعت کافی است تاقرمه سبزی عالی و جا افتاده درست شوند.

نکته اول: لیمو عمانی را قبل از ریختن در خورشت ، با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنبد و در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

نکته دوم: نصف قاشق چایخوری شنبلیله خشک را در کمی روغن سرخ کنیدو در پنج دقیقه آخر به خورشت اضافه کنید.

نکته سوم: وقتی خورشت کاملا جا افتاد، مقداری آبغوره به آن اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

رب اضافه نکنید

در برخی مناطق، رب گوجه فرنگی به قرمه سبزی اضافه می کنند. اما توصیه نمی شود، زیرا رب گوجه فرنگی طعم باقی مواد را بدمزه میکند و ازبین میبرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید